Verzenden & Retourneren

Verzending niet-diepgevroren producten Nederland

De verzendkosten van niet-diepgevroren producten bij een bestelling onder € 50,00 zijn € 4,95. Bij een bestelling vanaf € 50,00 vervallen de verzendkosten van niet-diepgevroren producten. Indien u tevens diepgevroren producten op wil laten sturen, vervallen de verzendkosten van niet-diepgevroren producten en gelden de verzendkosten voor diepgevroren producten voor de gehele levering.

Verzending diepgevroren producten Nederland

De minimale afname is 10 kilogram diepvriesproducten. Voor diepgevroren producten gelden de volgende tarieven:
 • Van 1 tot 15 kilogram: € 8,95
 • Van 15 tot 30 kilogram: € 16,95
 • Van 30 tot 45 kilogram: € 24,95
Neem voor grotere afnames contact met ons op voor de mogelijkheden. De pakketten met diepgevroren producten worden verstuurd van maandag tot en met woensdag. Als u voor 12.00 uur bestelt, hebt u uw bestelling de volgende dag in huis. Belangrijk: zorg ervoor dat de geadresseerde de gehele dag thuis is om het pakket in ontvangst te nemen. Wanneer er niemand thuis is zal de koerier het pakket de volgende dag weer aanbieden. Helaas is dit niet bevordelijk voor de kwaliteit van de diepvriesproducten. Wij verpakken de diepgevroren producten in een speciale isolatiezak om de producten goed bevroren te houden (24 tot max. 48 uur). Het versturen van de diepvriesproducten geschiedt op geheel op uw eigen risico. Shamanu Natural Pet Food kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig afleveren van het pakket en de daaruit voortgekomen schade. Op het ogenblijk waarop het pakket eind van de middag wordt opgehaald door Postnl draagt Shamanu Natural Pet Food het risico van de zaken af.

Retourneren

Wij doen ons uiterste best om u aan de beste producten te helpen. Mocht het een keer voorkomen dat een product niet aan uw verwachtingen voldoet, dan kunt u het desbetreffende product retourneren, mits deze aan de volgende voorwaarden voldoet:
  • Het artikel is verpakt in de originele, onbeschadigde verpakking
  • Het artikel mag niet gebruikt zijn
  Het retouradres is: Shamanu Natural Pet Food de Band 5 5397 AC Lith De kosten voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening, tenzij:
  • Het product verkeerd is geleverd
  • Het product beschadigd bij u is aangekomen
  Ruilen of retourneren van diepgevroren producten is niet mogelijk i.v.m. hygiëne. Als u een product wil retourneren stellen wij het op prijs als u ons hiervan schriftelijk op de hoogte stelt door het contactformulier in te vullen of ons een mail te sturen. Zodra wij het product in goede staat ontvangen hebben storten wij het gehele aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terug op uw rekening.