Nieuwe website!

nieuwe website
Met een heel trots gevoel presenteren wij u onze geheel vernieuwde webshop. Wij hebben ons best gedaan om de webshop informatiever en gebruiksvriendelijker te maken. Shamanu Natural Pet Food staat al vanaf het begin voor kwaliteit, service en betrouwbaarheid en om deze concepten te versterken, hebben wij twee nieuwe bezorgmethoden ontwikkeld:
  • De Shamanu bezorgdienst die 3x per week in Oost-Brabant bij u thuis bezorgt.
  • Verzending van vers vlees, snacks en supplementen via de post voor klanten in de rest van Nederland en voor klanten in Oost-Brabant die niet kunnen wachten op de volgende bezorgdag.
Het vers vlees en de snacks van ons eigen merk Shamanu zijn 100% natuurlijk en bevatten geen kleur-, geur-, en smaakstoffen en andere chemische toevoegingen. Deze stoffen kunnen namelijk schadelijk zijn voor de gezondheid van uw hond en dat willen wij natuurlijk voorkomen! Shamanu Natural Pet Food is een eerlijk bedrijf en groeit niet op basis van dure reclame en hoge marges. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en worden vervaardigd in Nederland. Omdat wij vinden dat kwaliteit niet perse duur hoeft te zijn, streven wij ernaar om onze producten tegen een zo scherp mogelijke prijs op de markt te brengen. Ons succes is direct gekoppeld aan de gezondheid van uw hond! Om de lancering van onze vernieuwde website te vieren, krijgt u tot en met 15 februari 2017 maar liefst 10% korting op de gehele bestelling. Gebruik de volgende kortingsboncode: 2017website10. En, wat vind u van onze nieuwe website? Laat hieronder gerust een reactie achter! Met diervriendelijke groeten, Debora Olivier & Andy Whittle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *